← terug naar overzicht 26 mei

Een huis bezichtigen tijdens Corona

Ondank het Coronavirus worden er nog steeds nieuwe woningen online gezet en komen er dagelijks nieuwe pareltjes op funda bij. Gelukkig maar, want stel: jij bent op zoek naar een (droom)huis en er komt niks nieuws meer bij… De woningmarkt blijft in beweging.

Oke, er worden dus nog steeds nieuwe woningen te koop. Maar hoe gaat dit nu eigenlijk met het bezichtigen, het ondertekenen van de koopakte en hoe behouden jij en de makelaar de afstand en maatregelen vanuit het RIVM? Wij nemen je mee om -ondanks het Coronavirus– jouw zoektocht naar je droomplek te vinden.

Leuke woning gezien? Plan die bezichtiging in!
Natuurlijk denk je nu: ja leuk, maar hoe dan? We moeten afstand houden! Onze makelaars gaan met de tijd mee! We kunnen beeldbellen, Skypen, Facetimen, WhatsAppen en noem het maar op.

Wanneer je helemaal ondersteboven bent van een woning, snappen we dat je de woning nog een keer in real life wilt zien voordat je daadwerkelijk over gaat tot de koop. Dat kan, want natuurlijk snappen wij ook dat je de feeling, uitstraling en de ruimte het beste kunt bepalen wanneer je er zelf in staat! Ook als je de virtuele bezichtigen maar niets vindt, laten wij ook fysieke bezichtigingen gewoon doorgaan. Dit gebeurt uiteraard volgens de strikte regels van het RIVM.

Kortom: heb jij jouw droomwoning gespot bij ons aanbod, plan dan vandaag nog jouw virtuele bezichtiging in.

Heb jij jouw droomwoning nu gezien bij een andere makelaar maar wil je graag deskundige begeleiding bij de aankoop? Logisch! Neem dan één van onze makelaars mee als aankoopmakelaar. Ook bij het bezichtigen van woningen die bij andere makelaars in de verkoop staan, volgens wij de strikte regels van het RIVM.

Nog een laatste boodschap voor iedereen: let een beetje op elkaar! ❤️