Heater

Heater

Maak je housewarming compleet met onze heater. Met de juiste temperatuur creëer je zelfs bij minder weer een aangenaam feestje! Als wij als aan- of verkoopmakelaar voor je aan de slag mogen helpen we jou een handje verder. We heten niet voor niets EXTRA.

Een nieuwe koopwoning moet je vieren, zelfs met iets minder mooi weer. Met onze heater maak je elke feestje aangenaam qua temperatuur. En het beste van alles: je mag het gratis van ons lenen. Net als onze partytent, buffet- en statafels, JBL speaker of onze aanhanger om alles in te vervoeren.

Heater

Weer of geen weer…

Met onze gratis heater verwarm je jouw terras, tuin of overkapping tot een heerlijke temperatuur. Zo kunnen al jouw gasten buiten zitten en genieten van een aangenaam feestje, verjaardag of housewarming. Leen onze JBL Partybox erbij en de voetjes kunnen van de spreekwoordelijke vloer. It’s getting hot in here!

Heater gratis lenen?

Simpel! Lees de voorwaarden en vul onderstaand formulier in… klaar!

For security verification, please enter any random two digit number. For example: 53

Op dit aanbod zijn onze voorwaarden van toepassing

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.