NOVEMBERACTIE

GRATIS TOEGANGSKAARTEN VOOR DE MEEST GEZELLIGE KERSTBORREL VAN HET JAAR!

Wil je een huis verkopen en ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Enschede? Schakel dan EXTRA Makelaars in als jouw verkoopmakelaar.

Komt jouw woning in de maand november bij ons in de verkoop? Dan krijg je 2 kaarten voor het EXTRA X-MAS CONCERT.

De eerste gasten zijn inmiddels bekend. Behalve Henny Thijssen komt ook Gert Valk, Rosalie Nijland, Hermann Bolhaar, Paula Krom en Oscar Rodenbrug langs. Welk kerstliederen de Enschedese zangers gaan zingen, blijft een verrassing.
 
“Op het podium knallen we er met vijftig man orkest, zangers, zangeressen en band twintig tot 25 van de grootste kersthits door”, vertelt Jos Pijnappel, die als dirigent min of meer de rol van dj overneemt. Last Christmas, Driving Home for Christmas en Eenzame Kerst van André Hazes, ze komen allemaal voorbij.
 
“Het is nadrukkelijk geen luisterconcert. De stoelen gaan de zaal uit, bezoekers kunnen lekker biertjes en wijntjes drinken, meezingen, een dansje maken of gewoon gezellig kletsen.” De Grote Zaal van het Muziekcentrum wordt voor deze gelegenheid natuurlijk aangekleed in kerstsfeer. “Maar dan wel een heel klein beetje over the top”, zegt Pijnappel.


Contact

Kantoor
053 4304 304

Huis verkopen?

Waardebepaling aanvragen→