Verkoop en win

VERKOOP EN WIN!

Wil je een huis verkopen en ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Enschede? Schakel dan EXTRA Makelaars in als jouw verkoopmakelaar.

VERKOOP EN WIN! En maak kans op een gratis airconditioning!

Komt jouw woning in de maand februari of maart bij ons in de verkoop? Dan maak je automatisch kans op een airconditioning van Mitsubishi Heavy Industries (3,5 kW). Je leest het goed: als jij wint plaatsen we een airconditioning helemaal gratis in jouw nieuwe woning (voor noppes, nada, niets) als jij de gelukkige winnaar bent.

EXTRA makelaars actie airco winnen

Actievoorwaarden
Ben jij de gelukkige winnaar van een airconditioning van Mitsubishi Heavy Industries (3,5 kW)? En heb jij toch liever een zwaardere airconditioning van Mitsubishi Heavy Industries? Uiteraard is dat geen probleem. Je betaalt dan alleen de meerkosten voor een zwaardere versie. Iedere opdrachtgever die in de actiemaand februari of maart 2022 een opdracht voor de verkoop van een woning tekent is deelnemer aan de actie. Uit alle deelnemers wordt in de maand februari één winnaar getrokken en in de maand maart wordt ook één winnaar getrokken. Het gaat hierbij om de actiemaanden februari 2022 en maart 2022. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd. Persoonsgegevens worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan derden.

Contact

Kantoor
053 4304 304

Huis verkopen?

Waardebepaling aanvragen→