Broekheenseweg 33
7534 PC
Enschede

VRAAGPRIJS

€ 159.900,- v.o.n.

Kenmerken

Status
Verkocht

Inhoud
0 m3

Perceel oppervlakte
1.091 m2

Downloads

Plan een bezichtiging

For security verification, please enter any random two digit number. For example: 45
BEZICHTIGING AANVRAGEN

Broekheenseweg 33, Enschede

ENSCHEDE – BOUWKAVELS TE KOOP!

Altijd al uw droomhuis willen bouwen? Dan is dat te realiseren aan de Broekheenseweg in Enschede! Deze twee prachtige nieuwbouwkavels zijn gelegen in de mooie Vinex-wijk Eschmarke! De kavel heeft een grootte tussen de 500m² en 550m² (dient nog ingemeten te worden).

De bouwrijpe kavels liggen in het gebied ‘De Driehoek’, dat gezamenlijk met een aantal andere gebieden in Glanerbrug onder het herinrichtingsplan ‘Eschmarke Zuid-Oost’ valt. Er wordt gestreefd naar een wijk met een open karakter en een landelijke sfeer. Het binnengebied van deze driehoek wordt vrijgehouden van bebouwing, zodat dit open karakter gehandhaafd blijft. Bent u nieuwsgierig geworden en lijkt het u wat om uw droomhuis te creëren dan is dit een unieke kans om zelf een vrijstaande of een twee-onder-één-kapwoning te realiseren.

De prijs is nader te bepalen, mede afhankelijk van de uiteindelijke kavelgrootte. De overdracht geschiedt via projectnotaris Hofsteenge & Wesseling te Enschede. Bij biedingen of interesse ontvangen wij graag de onderstaande gegevens op het volgende email-adres:

Info@extramakelaars.nl

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
Email:
Opmerkingen:

Huis verkopen?

Whatsapp
06 48 48 62 82

Bezichtiging aanvragen

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Hypotheek

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.