Kleine Houtstraat 137
7513 WD
Enschede

VRAAGPRIJS

€ 285.000,- k.k.

Kenmerken

Status
Verkocht

Kamers
2

Inhoud
295 m3

Woonoppervlakte
94 m2

Energieklasse
C

Downloads

Bekijk
PDF brochure

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
PDF kadaster

Bekijk
Video

Video

Plan een bezichtiging

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Kleine Houtstraat 137, Enschede

Fraai, licht en vooral aangenaam ruim 2-kamer (oorspronkelijk 3-kamer) hoekappartement, gelegen in een rustige straat, met uitzicht op het Volkspark. Het appartement is gesitueerd in appartementencomplex “Cypres”, één van de vier appartement gebouwen van Park de Dennen. Het luxe complex is goed onderhouden en uiteraard is er voor de nieuwe eigenaar een eigen parkeerplaats en berging in de kelder. De Kleine Houtstraat is een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer en gunstig gelegen t.o.v. het centrum en de toegang tot de A35. Het centrum van Enschede is binnen enkele minuten fietsen bereikt. Het appartement is gelegen op de 3de woonlaag en kijkt uit op het Volkspark, dus groen uitzicht is verzekerd.

Indeling:

Begane grond: Afgesloten, luxe entree, rolstoeltoegankelijk, met video/intercominstallatie en lift met toegang tot de inpandige berging, parkeergarage en het appartement.

Appartement: Royale hal met meterkast en laminaatvloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer, de badkamer, het toilet en de woonkamer. De zeer riante slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, met eveneens uitzicht op het Volkspark. De badkamer is ruim van formaat en beschikt over een bad, inloopdouche en wastafel. De lichte, ruime woonkamer, met dezelfde laminaatvloer, biedt uitzicht op het Volkspark en op de zij-tuin van het complex. Vanuit deze kamer is de keuken en het overdekte balkon toegankelijk. De woonkamer is vergroot door de 2de slaapkamer er bij aan te trekken. Deze slaapkamer kan makkelijk weer hersteld worden door het plaatsen van een wand. Het balkon, via 2 balkondeuren toegankelijk, biedt voldoende ruimte en is volgens de huidige eigenaren een bijzonder aangename plek om te vertoeven op warmere dagen. De keuken is ruim van afmeting en is v.v. een net keukenblok in hoekopstelling. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken toegankelijk alwaar de witgoedaansluitingen zijn geplaatst alsmede de combiketel. Er is voldoende ruimte voor een extra koelkast/vriezer.

EXTRA informatie:

 • Aangenaam appartement met een ruime woonkamer en een grote slaapkamer, rustig

gelegen aan de achterzijde van het complex met uitzicht op het Volkspark.

 • Alle vertrekken zijn goed van afmeting.
 • Goed onderhouden, het complex heeft een luxe uitstraling.
 • Er is een actieve VVE, servicekosten €160, p/m.
 • Rustige, doodlopende straat.
 • Gelegen binnen de singel, gunstig t.o.v. het centrum en goed bereikbaar vanaf de A35.
 • Goed geïsoleerd, volledig v.v. kunststof kozijnen.
 • Eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.
 • Bouwjaar 1994, woonopp. ca. 94m².

Voorwaarden:

 • De woning is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport en

tekeningen.

 • Voor woningen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
 • In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
 • Aanvaarding: in overleg.

Huis verkopen?

Whatsapp
06 48 48 62 82

Bezichtiging aanvragen

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Hypotheek

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.