Kuipersdijk 390
7541 WK
Enschede

€ 450.000,- k.k.

Kenmerken

Status
Verkocht

Type
Twee onder één kapwoning

Bouwjaar
1922

Kamers
14

Inhoud
989 m3

Perceel oppervlakte
1.044 m2

Woonoppervlakte
198 m2

Positie tuin
Noordwest

Downloads

Bekijk
PDF brochure

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Video

Video

Plan een bezichtiging

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Kuipersdijk 390, Enschede

Aan een ventweg, met vrij uitzicht, net buiten de singels, relatief rustig gelegen, uitgebouwde helft-van-een-dubbel, met daarachter een tweede huis, op groot perceel (884 m2), welke wel geschikt is voor bewoning, met woonbestemming. Het is een ideale extra grote praktische ruimte, op een groot perceel gelegen, met ruime eigen parkeergelegenheid, welke als kantoor, praktijkruimte, mantelzorg, grote dubbele garage en verblijfruimte zou kunnen worden gebruikt.

HOOFDWONING:

Indeling:

Entree, hal met trapopgang, ruime L-vormige woonkamer, ruime woonkeuken met schier kookeiland met inductiekookplaat, bijkeuken, badkamer v.v. hoekligbad met whirlpool, inloopdouche en separaat toilet, berging.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en badkamer v.v. dubbele wastafel, tweede toilet.

Zolder:
Middels doorgang, door ondergelegen badkamer, te bereiken open zolderruimte en een vierde slaapkamer, beide voorzien van een dakkapel.

Verwarming en warm water d.m.v. een eigen cv combiketel, Remeha Calenta 28C,(2013). Het huis is volledig geïsoleerd en verkeert in keurige staat van onderhoud. De woning heeft krachtstroom in de in 2020 volledig vernieuwde meterkast.

ACHTERHUIS:

Indeling:

Entree, keuken v.v. vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast, combimagnetron, afzuigkap, stortbak, toilet, doorgang naar dubbele garage v.v. elektrische deuren met doorgang naar de veranda/ overkapping. Rechts buiten naast de entree is een bergruimte met eigen trapopgang naar bovengelegen extra bergruimte.

1e Verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap, overloop, berging, kantoor/ voorkamer, slaap-, speel-, woonkamer, aansluitend op de loggia.

Over de linkerzijde van het dak is een dakkapel van 9 meter gesitueerd. Verwarming d.m.v. elektrische kachel, warm water middels een boiler, welke in de keuken is gesitueerd. Ook hier is krachtstroom aanwezig. Bij beide objecten is een uitstekende internetverbinding door middel van glasvezel, met extra dikke kabel vanuit de woning.

Het geheel zou kunnen worden gesplitst en apart verkocht worden, waardoor de mogelijkheid bestaat dat alleen het huis of alleen het achterhuis wordt gekocht, waarbij dan nader overleg moet volgen en de bestemmingen van het achterhuis verandert naar niet-wonen. Van een extra woonhuis is dus géén sprake!

EXTRA informatie:

 • Bouwjaar woonhuis 1922, perceel 170 m2.
 • Bouwjaar achterhuis 2007, perceel 714 m2.
 • Ruimte voor mantelzorg, kangaroo woning.
 • Mogelijkheid voor praktijk, kantoor of kleine bedrijfsruimte.
 • De hoofwoning heeft een terras en het achterhuis een grote tuin.
 • Drie mogelijkheden voor overdekt en/of intern parkeren, mede door extra carport.
 • Meer ruimte voor auto’s op achtergelegen terras.
 • Achterin is een tuinhuisje gesitueerd.

Voorwaarden:

 • Het woonhuis is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport.
 • Voor woningen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
 • In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
 • Aanvaarding: in overleg.

Huis verkopen?

Whatsapp
06 48 48 62 82

Bezichtiging aanvragen

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Hypotheek

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.