Marthalaan 1-35
7511 AZ
Enschede

VRAAGPRIJS

€ 785.000,- k.k.

Kenmerken

Status
Verkocht

Bouwjaar
2004

Kamers
6

Inhoud
626 m3

Woonoppervlakte
210 m2

Energieklasse
A

Downloads

Bekijk
PDF brochure

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Video

Video

Plan een bezichtiging

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Marthalaan 1-35, Enschede

Op één van de mooiste plekjes in de stad, uniek en met overal zicht op groen gelegen, zeer fraai, luxe en ruim appartement met veel leefruimte, drie slaapkamers, twee badkamers en rondom ruime balkons, waarbij zon of schaduw een keuze is. Voor logés die langer blijven heeft de Vve Marthedes, op de begane grond een aantal aparte ruime, keurige logeerkamers beschikbaar, welke zelfvoorzienend zijn qua keuken en sanitair en voor een feestje, bijeenkomst of vergadering, een aparte lounge, keurig ingericht en eveneens met eigen voorzieningen.

Complex:
Vanaf gratis parkeerterrein te bereiken gesloten portiek, centrale hal, met lift- en trapopgang.

Appartement:
Entree, royale en brede halpartij, bijkeuken met was- en stookgelegenheid, links en rechts twee grote slaapkamers met ieders een eigen badkamer, waarvan één met ligbad en inloopkast en de ander een doorgang, via de huidige werkkamer, naar de woonkamer, welke over de volle breedte is gerealiseerd, tezamen met de half-open, ruime, luxe woonkeuken, met aparte berg- en voorraad ruimte. Rondom zijn de balkons gesitueerd, zodat alle aangesloten kamers een eigen balkon hebben, welke d.m.v. schuifpui is te bereiken, waarbij het centraal, op het Oosten gelegen balkon, het grootste is en voorzien is van twee openslaande deuren, een elektrisch bedienbare overkapping en windscherm.

Van dit type zijn slechts een paar gebouwd, waarbij tevens een eigen parkeerplaats is toegewezen in de gezamenlijke parkeergarage. Het complex, genaamd ‘Rigas’ is gesitueerd, aan de rand van het centrum, op loopafstand van diverse openbare faciliteiten, w.o. ‘t Wooldrikspark, diverse horeca en detailhandel. Zowel via de A35, de NS en het andere openbaar vervoer is het prima bereikbaar. Het energielabel A bevestigd een goede isolatie, door het geheel genomen, waarbij de stookkosten per subject te beschouwen nader te beschouwen zijn, de servicekosten zijn €500,- per maand.

EXTRA informatie:

 • Relatief vrij uitzicht op groen.
 • Twee eigen parkeerplaatsen.
 • Rondom balkons.
 • Inpandige parkeergarage en berging.
 • V.v. liftinstallatie.
 • Bouwjaar 2004.
 • Aparte logeerkamers en lounge.
 • Energielabel A.
 • Aluminium kozijnen met schuifpuien.

EXTRA voorwaarden:

 • Het appartement is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport.
 • Voor appartementen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
 • In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
 • Aanvaarding: in overleg.

Huis verkopen?

Whatsapp
06 48 48 62 82

Bezichtiging aanvragen

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)

Hypotheek

reCAPTCHA is required.
Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.