Marktsteeg 38
7551 DR
Hengelo

VRAAGPRIJS

€ 375.000,- k.k.

Kenmerken

Status
Beschikbaar

Type
Vrijstaande woning

Bouwjaar
1890

Kamers
5

Inhoud
650 m3

Perceel oppervlakte
174 m2

Woonoppervlakte
154 m2

Positie tuin
Noordwest

Energieklasse
D

Downloads

Bekijk
PDF brochure

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Video

Video

Plan een bezichtiging

For security verification, please enter any random two digit number. For example: 72
BEZICHTIGING AANVRAGEN

Marktsteeg 38, Hengelo

Bijzonder, bijzonder, bijzonder ……

Dat is de enig juiste omschrijving voor dit bijzondere pand in hartje centrum Hengelo. De Marksteeg 38 ligt namelijk midden in het centrum van Hengelo in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Dit bijzondere pand uit 1890 heeft 2 wereldoorlogen doorstaan en is in al die jaren bijzonder goed onderhouden.

De indeling van dit bijzondere object is de volgende:

Begane grond: Via de eigen oprit en parkeerplaats kom je bij de deels verscholen entree. Zodra je de woning binnenkomt heb je het gevoel in een oase van rust binnen te komen. De entree wordt op dit moment gebruikt als wachtkamer ten behoeve van de yoga-studio. Aansluitend aan de wachtkamer bevindt zich het inpandige zwembad, een ideale plek om na een drukke werkdag volledig tot rust te komen. De woonkamer is het centrale punt in het huis. Van hier uit heb je toegang tot de praktijkruimte met eigen badkamer, de trapopgang naar de 1e verdieping en de moderne open keuken. Naast de keuken bevindt zich een bedstee die echter op eenvoudige wijze bij de keuken kan worden aangetrokken waardoor er een riante woonkeuken ontstaat.
Achter de woning woning bevindt zich een heerlijke rustgevende patiotuin die dankzij een aantal voorzieningen het hele jaar te gebruiken is en daarmee een verlengstuk van de woonkamer is geworden. Tevens is hier de separate kantoorruimte gesitueerd.

1e verdieping: De 1e verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is op dit moment ingericht als een volwaardig appartement. Er is een prima keuken aanwezig, een eigen badkamer en een riante woonkamer. De 1e verdieping is echter op vrij eenvoudige wijze weer in te delen als slaapverdieping met meerdere slaapkamers.

EXTRA informatie:

  • Een oase van rust in hartje Hengelo.
  • Goed onderhouden woonhuis uit 1890.
  • Idyllische patiotuin die je het hele jaar kunt gebruiken.
  • Eigen parkeergelegenheid.
  • Werk/kantoorruimte aan achterzijde.
  • Inpandig zwembad.

EXTRA voorwaarden:

  • Het woonhuis is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport met tekeningen.
  • Voor woningen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
  • In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
  • Aanvaarding: in overleg.

Huis verkopen?

Whatsapp
06 48 48 62 82

Bezichtiging aanvragen

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Hypotheek

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.