← terug naar overzicht EXTRA Makelaars EXTRA Bouwen. Energiebesparende maatregelen Enschede 23 februari

De toekomst van wonen: duurzaamheid, comfort en besparing met EXTRA Makelaars en EXTRA Bouwen!

Stap in de toekomst van wonen en (verbouwen)! Samen met EXTRA Bouwen bieden we een allesomvattende aanpak voor jouw ideale woonervaring.

Waarom duurzaam wonen?
Duurzaamheid staat centraal in de huidige woningmarkt. Het energielabel van je woning wordt steeds belangrijker, niet alleen vanwege de stijgende energieprijzen, maar ook door nieuwe hypotheekregels die sinds 1 januari van kracht zijn. Een groen energielabel betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook meer leenmogelijkheden voor de aankoop van je droomhuis. Bovendien kun je met een lager energielabel juist meer lenen voor energiebesparende maatregelen. Onze collega’s van EXTRA Bouwen helpen je graag om je woning te verbeteren en te verduurzamen.

Wat bieden wij?
Ontvang deskundige begeleiding van EXTRA Makelaars voor de ideale woning die past bij jouw duurzame visie. Of je nu je eerste huis koopt, verhuist of je huidige woning wilt verduurzamen, wij, EXTRA Makelaars en EXTRA Bouwen, staan voor je klaar. Met de verduurzamingsoplossingen van EXTRA Bouwen kun je je energielabel verbeteren.
Onze diensten omvatten onder andere:

Bovendien kun je voor energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, verwarming door een warmtepomp, hoogrendement HR++ glas of Triple glas, energiezuinige kozijnen en isolatie van dak, gevel, vloer, spouwmuur EXTRA lenen.

Profiteer van de EXTRA leenruimte die beschikbaar is voor zowel de aankoop van een nieuw huis als voor het verduurzamen van je bestaande woning met energiebesparende maatregelen. Wacht niet langer en ontdek hoe onze benadering van ‘Duurzaam wonen & (ver)bouwen’ jouw financiële mogelijkheden vergroot, of je nu voor het eerst een huis koopt, al een huis bezit, of je huidige woning wilt verduurzamen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen maken we wonen en bouwen duurzaam, aantrekkelijk en financieel interessant!

Benieuwd naar al onze diensten? Kijk dan op extragroep.nl