Heater

Heater

Maak je housewarming compleet met onze heater. Met de juiste temperatuur creëer je zelfs bij minder weer een aangenaam feestje!

Een nieuwe koopwoning moet je vieren, zelfs met iets minder mooi weer. Met onze heater maak je elke feestje aangenaam qua temperatuur. En het beste van alles: je mag het gratis van ons lenen. Net als onze partytent, buffet- en statafels, JBL speaker of onze aanhanger om alles in te vervoeren.

Heater

Weer of geen weer…

Verwarm je jouw terras, tuin of overkapping tot een heerlijke temperatuur. Zo kunnen al jouw gasten buiten zitten en genieten van een aangenaam feestje, verjaardag of housewarming. Leen onze JBL Partybox erbij en de voetjes kunnen van de spreekwoordelijke vloer. It’s getting hot in here!

Lenen?

Simpel! Lees de voorwaarden en vul onderstaand formulier in… klaar!

LET OP: De gasfles bijbehorend bij de heater is te huur tegen een vergoeding van €10,- per keer. Dit bedrag dient contant (en gepast) te worden afgeleverd wanneer de EXTRA’S worden opgehaald.

Selecteer hierboven een kopie van je ID-bewijs (JPG, PNG, PDF)

Te reserveren EXTRA's:

Kies datum en tijd (op basis van beschikbaarheid):

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Tevens verklaar ik hiermee de algemene voorwaarden EXTRA's en de gebruiksvoorschriften en handleiding van de EXTRA's gelezen te hebben en middels deze weg akkoord te gaan met de inhoud.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)