Heater

Maak je housewarming compleet!

Een housewarming is een bijzondere gelegenheid waarbij je je nieuwe woning viert met vrienden en familie. Maar wat als het weer niet helemaal meewerkt? Geen zorgen, met onze heater zorg je ervoor dat zelfs bij minder mooi weer je feestje warm en gezellig blijft. Of je nu je terras, tuin of overkapping wilt verwarmen, onze heater creëert altijd de perfecte temperatuur voor jouw feestelijke bijeenkomst.

Het lenen van onze heater is niet alleen handig, maar ook nog eens gratis! Net als onze andere partybenodigdheden zoals een partytent, buffet- en statafels, JBL speaker, of zelfs onze aanhanger om alles gemakkelijk te vervoeren. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de extra kosten van het organiseren van je housewarming.

Heater

Onze heater is niet alleen geschikt voor housewarmings, maar kan ook gebruikt worden voor verjaardagsfeestjes, barbecues, of andere buitenactiviteiten. Met onze heater blijven al je gasten warm en comfortabel, zodat jullie kunnen genieten van een gezellig samenzijn, ongeacht de weersomstandigheden.

En om het feest compleet te maken, kun je onze JBL Partybox erbij lenen. Met krachtig geluid en draadloze connectiviteit zorg je ervoor dat de sfeer er goed in komt en de voetjes van de vloer gaan.

Het lenen is eenvoudig. Lees gewoon de voorwaarden en vul het onderstaande formulier in om te reserveren. Let op: voor de bijbehorende gasfles wordt een vergoeding van €20,- per keer gevraagd, die contant en gepast betaald dient te worden bij het ophalen van de extra’s.

Kortom, met onze heater maak je van elke gelegenheid een warm en gezellig feest, ongeacht het weer. Maak je housewarming compleet en reserveer vandaag nog onze heater en andere partybenodigdheden voor een onvergetelijke ervaring!

Selecteer hierboven een kopie van je ID-bewijs (JPG, PNG, PDF)

Te reserveren EXTRA's:

Kies datum en tijd (op basis van beschikbaarheid):

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Tevens verklaar ik hiermee de algemene voorwaarden EXTRA's en de gebruiksvoorschriften en handleiding van de EXTRA's gelezen te hebben en middels deze weg akkoord te gaan met de inhoud.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)