JBL speaker

Wat is een feestje zonder muziek?

Een nieuwe koopwoning moet je vieren! En een feestje is natuurlijk niet compleet zonder dikke beats! Als wij als aan- of verkoopmakelaar voor je aan de slag mogen regelen wij een JBL Partybox 300 speaker voor bijvoorbeeld je housewarming. We heten niet voor niets EXTRA.

Onze service stopt niet na het passeren van de akte maar ook daarna helpen we je graag een handje verder. Daarom mag je altijd gratis gebruik maken van de JBL Partybox 300 speaker van EXTRA Makelaars. Met deze draagbare Bluetooth-partyluidspreker met lichteffecten ben je klaar voor een legendarisch feestje! Het is mogelijk om een TV, gitaar of microfoon aan te sluiten. Deze producten zijn echter niet bijgeleverd. De JBL partybox kan aan andere JBL boxen gekoppeld worden binnen een straal van 10 meter.

Leen onze JBL Partybox 300 speaker gratis in Enschede! Voetjes van de vloer en dansen maar met de JBL Partybox 300. Gratis lenen

JBL Partybox 300 speaker

Of je nu geniet van hiphop, jazz, techno of nederlandse klassiekers; met deze speakerset geniet je van een overweldigende audio-ervaring. Zo laat je de hele straat meegenieten van je muziek! Naast topgeluid geeft deze speaker ook een toffe lichtshow om je nieuwe woning in de spotlight te zetten. Laat dat feestje maar beginnen! Denk je wel even aan je (nieuwe) buren?

Speaker gratis lenen?

Simpel! Lees de voorwaarden en vul onderstaand formulier in… klaar!

Selecteer hierboven een kopie van je ID-bewijs (JPG, PNG, PDF)

Te reserveren EXTRA's:

Kies datum en tijd (op basis van beschikbaarheid):

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Tevens verklaar ik hiermee de algemene voorwaarden EXTRA's en de gebruiksvoorschriften en handleiding van de EXTRA's gelezen te hebben en middels deze weg akkoord te gaan met de inhoud.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)