Springkussen

Spring een gat in de lucht met ons gratis springkussen!

Waarom zou je een springkussen huren als je er één gratis van ons kunt lenen! Als wij als aan– of verkoopmakelaar voor je aan de slag mogen helpen we jou graag een handje. We heten niet voor niets EXTRA.

Onze service stopt niet na het passeren van de akte, maar ook daarna helpen we je graag verder. Daarom mag je gratis gebruik maken van de EXTRA’S van EXTRA Makelaars. Of het nu voor een kinderfeestje, housewarming, verjaardag of straatfeest is, een springkussen brengt altijd plezier!

Schoenen uit… en springen maar!
Op en neer, van links naar rechts… op ons springkussen kun jij (of je kids) je uren lang vermaken! En wees niet vang, je hoeft hem niet met je mond op te blazen, er zit ook een pomp bij. Zo kun je uitgerust springen, springen en nog eens springen!

Tip: Haal het springkussen met twee personen op want het is groot en zwaar.

Wist je dat je ook gratis een partybox, partytent, statafels, heater en aanhanger kunt lenen?

Hoe kun je ons springkussen gratis lenen?
Het is eenvoudig! Bekijk eerst de voorwaarden en vul vervolgens het onderstaande formulier in. Zo simpel is het! Bij EXTRA Makelaars bieden we voortdurend diensten aan. We streven ernaar om een glimlach op je gezicht te toveren, zelfs als het gaat om het vinden van je droomhuis of het verkopen van je woning. We kijken ernaar uit om je te helpen en samen plezier te maken met onze gratis EXTRA’S.


Selecteer hierboven een kopie van je ID-bewijs (JPG, PNG, PDF)

Te reserveren EXTRA's:

Kies datum en tijd (op basis van beschikbaarheid):

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Tevens verklaar ik hiermee de algemene voorwaarden EXTRA's en de gebruiksvoorschriften en handleiding van de EXTRA's gelezen te hebben en middels deze weg akkoord te gaan met de inhoud.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)