Springkussen

Spring in de gat in de lucht…

Waarom zou je een springkussen huren als je er één gratis van ons kunt lenen! Als wij als aan- of verkoopmakelaar voor je aan de slag mogen helpen we jou graag een handje. We heten niet voor niets EXTRA.

Onze service stopt niet na het passeren van de akte maar ook daarna helpen we je graag verder. Daarom mag je gratis gebruik maken van het springkussen van EXTRA Makelaars. Kinderfeestje, housewarming, verjaardag of straatfeest? Een springkussen brengt altijd plezier!

Schoenen uit…

en springen maar! Op en neer, van links naar rechts… op ons springkussen kun jij (of je kids) je uren lang vermaken! En wees niet bang, je hoeft hem niet met je mond op te blazen, er zit ook een pomp bij. Zo kun je uitgerust springen, springen en nog eens springen!

Springkussen gratis lenen?

Simpel! Lees de voorwaarden en vul onderstaand formulier in… klaar!

Selecteer hierboven een kopie van je ID-bewijs (JPG, PNG, PDF)

Te reserveren EXTRA's:

Kies datum en tijd (op basis van beschikbaarheid):

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Tevens verklaar ik hiermee de algemene voorwaarden EXTRA's en de gebruiksvoorschriften en handleiding van de EXTRA's gelezen te hebben en middels deze weg akkoord te gaan met de inhoud.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)