Nationale Makelaar Awards 2022: GENOMINEERD!

Social media! Nationale Makelaar Awards 2022:GENOMINEERD!

Social media

Wij zijn dagelijks actief op social media. Onlangs zijn wij genomineerd voor de Nationale Makelaar Awards 2022! We zijn net geen 1e geworden. We zijn trots op deze nominatie en op ons team. Van alle makelaarskantoren in Nederland behoren wij tot de top 3 in de categorie ”Beste social”.

Het inzetten van diverse social mediakanalen speelt een grote rol bij EXTRA Makelaars. Wij maken bewust gebruik van de volgende platformen:

WhatsApp

Om de lijnen kort te houden werken wij actief met WhatsApp groepen. Tijdens de verkoop wordt er een groepsapp aangemaakt op WhatsApp waarin jij als verkoper zit samen met jouw makelaar en de binnendienst.

In deze groepsapp worden alle ontwikkelingen met betrekking tot de verkoop gedeeld. Tevens kan jij als klant in de groepsapp al jouw vragen stellen die wij zullen beantwoorden. Hierbij kun je denken aan akkoordaanvragen voor bezichtigingen, maar ook vermelding van data uit de getekende koopovereenkomst.

Facebook en Instagram

Het populairste social media platform blijft nog altijd Facebook. En wij gaan onderhand ook al heel wat jaartjes mee. Voor de fusering maakten alle drie de makelaarskantoren hier al gebruik van. Sterker nog, nadat we gefuseerd waren werden de bestaande Facebook pagina’s samengevoegd en dat zorgde ervoor dat wij in één klap de meeste volgers hadden van alle kantoren in Enschede. Dit aantal groeit nog iedere dag en maken hier veel gebruik van. Elke woning die wij in ons aanbod krijgen plaatsen we als bericht op Facebook, meestal nog voordat de woning op Funda staat. Daarom adviseren wij eventuele kopers altijd onze Facebook pagina in de gaten te blijven houden. Onze volgers zijn altijd als eerst op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod. Vanaf het moment dat nieuw aanbod op onze Facebookpagina verschijnt, kunnen klanten een bezichtiging inplannen.

Naast Facebook maken wij ook gebruik van Instagram. Ook op Instagram is ons nieuwe aanbod als eerste te zien.

EXTRA FOLLOWERS FIRST!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van ons nieuwe aanbod? Volg ons dan op Facebook en Instagram.