EXTRA Makelaars is een award-winnend bedrijf op het gebied van social media!

EXTRA FOLLOWERS FIRST!

Bij EXTRA Makelaars begrijpen we het belang van sociale media in de vastgoedbranche. Daarom maken we bewust gebruik van de meest effectieve platforms om onze klanten op de hoogte te houden en te betrekken bij de verkoop van hun woning.

Onze klanten hebben altijd een snelle en directe lijn naar ons dankzij onze actieve WhatsApp-groepen. Tijdens de verkoop maken we een groepsapp aan waarin de verkoper, onze makelaar en de binnendienst deelnemen. Zo kunnen onze klanten alle ontwikkelingen in real-time volgen en vragen stellen.

We zijn trots op onze aanwezigheid op Facebook en Instagram, de meest populaire social media platforms. Onze Facebook-pagina was een van de eerste in onze branche en heeft inmiddels al duizenden volgers. Ons nieuwe woningaanbod is hier altijd als eerste te zien, waardoor klanten snel en eenvoudig een bezichtiging kunnen inplannen. Ook op Instagram zien onze volgers als eerste het nieuwe aanbod.

Ontvang VIP-toegang tot het allerlaatste nieuws!
Wil je als eerste ons nieuwe aanbod en exclusieve deals ontdekken? Word lid van ons VIP KANAAL via WhatsApp en blijf altijd op de hoogte! Ons nieuwe woningaanbod verschijnt hier altijd eerst, een dag voordat het op onze social media te zien is. Zet de notificaties aan, zodat je geen enkele update mist. Volg hier het EXTRA Makelaars VIP KANAAL!

Blijf altijd op de hoogte en volg ons ook op Facebook en Instagram!

Facebook - instagram EXTRA Makelaars