Over ons


Ontdek de buitengewone service van EXTRA, jouw gastvrije en toegankelijke makelaar! Ons team van experts is voortgekomen uit een fusie van drie vooraanstaande makelaarskantoren en staat altijd paraat om jou te begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droomhuis. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of je huidige woning wilt verkopen, bij ons zetten we altijd dat extra stapje en streven we naar volledige tevredenheid. Dankzij onze innovatieve en digitale aanpak, gecombineerd met een schat aan ervaring en diepgaande kennis van de lokale huizenmarkt, bieden we een onovertroffen dienstverlening.

Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van een huis een belangrijke stap in je leven is. Daarom staan wij klaar om jou te begeleiden door het hele proces. Vanaf het eerste gesprek tot aan de sleuteloverdracht, wij zijn er om jouw belangen te behartigen en je te voorzien van deskundig advies. Met onze proactieve aanpak streven we ernaar om jouw wensen te vervullen en jouw verwachtingen te overtreffen.

Onze dienstverlening omvat niet alleen het vinden van de perfecte woning of het verkopen van jouw huidige huis, maar ook het bieden van waardevol advies over de lokale markt, onderhandelen over de beste prijs en het verzorgen van alle administratieve zaken. Met ons uitgebreide netwerk en onze uitstekende reputatie in de regio, kunnen we jou een vlotte en succesvolle transactie garanderen.

Bij EXTRA sta jij als klant centraal. Wij luisteren naar jouw behoeften en passen onze dienstverlening daarop aan. Of je nu een starter bent op de huizenmarkt of een ervaren koper of verkoper, wij bieden een persoonlijke aanpak die aansluit bij jouw situatie en doelen.

Kortom, bij EXTRA gaan we verder dan alleen het kopen of verkopen van een huis. Wij streven ernaar om jou een uitstekende ervaring te bieden die je nog lang bij zal blijven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw woondromen.

Bos
Klinker
Extra

Wat kunnen we
voor je betekenen?

We zijn pas tevreden
als jij ook tevreden bent

Makelaar-Directeur Arjan Hollink E-MAIL
Makelaar-Directeur Erik Klinker E-MAIL
Makelaar-Directeur Bjorn Bruinenberg E-MAIL
Makelaar-Directeur Michel Hollink E-MAIL
Makelaar Gerald Ten Boske E-MAIL
Office Manager Babs Ziegerink – Lohuis E-MAIL
Commercieel medewerker binnendienst Karien Bornebroek E-MAIL
Makelaar Bryan Rouweler E-MAIL
Marketeer Danique van der Weide E-MAIL
HR Manager Esmeralda Bruinenberg-Zegeling E-MAIL
FOTOGRAFE Ghislaine Knol E-MAIL
Commercieel medewerker binnendienst Marcia Berfelo E-MAIL
Commercieel medewerker binnendienst Miranda Leus E-MAIL
Administratief medewerker binnendienst Sandra Baltink E-MAIL
Commercieel medewerker binnendienst Linsey van Bilsem E-MAIL