Partytent

Welkom in de partytent van EXTRA

Waarom zou je een partytent huren als je er één gratis van ons kan lenen! Als wij als aan- of verkoopmakelaar voor je aan de slag mogen helpen we jou een handje. We heten niet voor niets EXTRA.

Onze service stopt niet na het passeren van de akte maar ook daarna helpen we je graag verder. Daarom mag je gratis gebruik maken van de partytent van EXTRA Makelaars. Een nieuwe koopwoning moet natuurlijk gevierd worden en wat is er leuker dan een party in je nieuwe tuin! Ideaal in combinatie met onze gratis statafels, heater of misschien wel het springkussen!

partytent Enschede. Wil je deze partytent ook gratis lenen?

We like to party(tent)

Wil je jouw housewarming buiten houden en weet je niet of het droog blijft? Of zijn er juist tropische temperaturen voorspeld en kun je wel wat extra schaduw gebruiken? Onze tent biedt de oplossing. Een gezellige, overdekte ruimte terwijl je buiten bent, wat wil je nog meer… Misschien een partybox van JBL voor goede beats? Ook dat kan. Reserveer de tent op tijd en je hebt gegarandeerd een topfeest! Let’s party!!

Partytent gratis lenen?

Simpel! Lees de voorwaarden en vul onderstaand formulier in… klaar!

Selecteer hierboven een kopie van je ID-bewijs (JPG, PNG, PDF)

Te reserveren EXTRA's:

Kies datum en tijd (op basis van beschikbaarheid):

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Tevens verklaar ik hiermee de algemene voorwaarden EXTRA's en de gebruiksvoorschriften en handleiding van de EXTRA's gelezen te hebben en middels deze weg akkoord te gaan met de inhoud.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)