EXTRA’S

Ervaar het verschil – Ontdek de uitgebreide service van EXTRA Makelaars!

We bieden een complete en persoonlijke service, zelfs na het afronden van de deal. Met als doel jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen, stellen we verschillende gratis extra’s ter beschikking om jouw leven gemakkelijker en leuker te maken. Of het nu gaat om verhuizen of een feestje organiseren, wij hebben alles voor je geregeld!

Leen kosteloos onze handige aanhanger voor veilig vervoer van jouw spullen. Bij feestjes kun je gebruik maken van buffet- en statafels, een praktische partytent, een heater en een geweldig springkussen om de jongsten te vermaken.

En dat is nog niet alles! Voor een ongeëvenaarde geluidservaring op jouw feestjes hebben we ook een JBL Partybox die je kunt lenen.

Wacht niet langer en reserveer nu jouw gewenste EXTRA’S! Vul simpelweg het onderstaande formulier in en verzeker jezelf van een topfeest en een zorgeloze verhuizing. Bij EXTRA Makelaars gaan we altijd die extra mijl om jouw wensen te vervullen en jouw speciale momenten te verrijken. Ontdek de uitgebreide service die we bieden en maak van jouw ervaring met ons iets bijzonders!

Selecteer hierboven een kopie van je ID-bewijs (JPG, PNG, PDF)

Te reserveren EXTRA's:

Kies datum en tijd (op basis van beschikbaarheid):

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Tevens verklaar ik hiermee de algemene voorwaarden EXTRA's en de gebruiksvoorschriften en handleiding van de EXTRA's gelezen te hebben en middels deze weg akkoord te gaan met de inhoud.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)