Extra’s

We heten niet voor niets EXTRA

Onze service stopt niet na het passeren van de akte, maar ook daarna helpen we je graag verder. Daarom mag je altijd gratis gebruik maken van onze EXTRA’S!

Een stapje EXTRA voor jou

We zetten altijd graag net dat EXTRA stapje. Voor jou, als relatie, hebben we daarom de volgende extraatjes gratis klaar staan. Leen gratis onze aanhanger, buffet- en statafels, partytent, heater, of last but not least ons geweldige springkussen! Makkelijk, snel en bovendien helemaal gratis! Ideaal en gemakkelijk! Geen ruimte in de auto voor het springkussen? Reserveer dan ook even onze aanhanger zodat je deze met succes meekrijgt!

Ga je binnenkort verhuizen of heb je simpelweg een tent nodig voor een feestje? Vul dan onderstaand formulier in. Zo kunnen wij de benodigde EXTRA’S voor jou reserveren en heb je gegarandeerd een top feest!

Selecteer hierboven een kopie van je ID-bewijs (JPG, PNG, PDF)

Te reserveren EXTRA's:

Kies datum en tijd (op basis van beschikbaarheid):

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.

Tevens verklaar ik hiermee de algemene voorwaarden EXTRA's en de gebruiksvoorschriften en handleiding van de EXTRA's gelezen te hebben en middels deze weg akkoord te gaan met de inhoud.