← terug naar overzicht 16 november

De voordelen van samenwerken met EXTRA Makelaars!

Ben je van plan om je woning te verkopen? Bij EXTRA Makelaars begrijpen we dat dit een belangrijke en soms uitdagende beslissing is. We willen graag de redenen benadrukken waarom het kiezen voor een van onze deskundige makelaars een slimme zet is voor een soepele en succesvolle verkoopervaring.

Het verkopen van je woning is een grote stap in je leven. Het roept vragen op over prijs, timing en woningpresentatie. Dat is waar EXTRA Makelaars in beeld komt. We zijn hier om je te begeleiden en je te helpen bij elke stap van het proces.

Deskundige begeleiding
Onze makelaars beschikken over diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. We zijn voortdurend op de hoogte van de meest recente marktontwikkelingen, prijstrends en lokale factoren die van invloed kunnen zijn op jouw verkoop. Deze expertise stelt ons in staat om samen met jou realistische en competitieve prijsstellingen vast te stellen voor jouw huidige woning. Bovendien bieden we een vrijblijvend gesprek aan om je op weg te helpen.

Bovendien hebben we wijkmakelaars, wat betekent dat elke makelaar gespecialiseerd is en grondig op de hoogte is van de specifieke kenmerken van zijn of haar wijk.

Krachtige marketing
Bij EXTRA Makelaars realiseren we ons dat de presentatie van jouw woning van essentieel belang is. Onze makelaars maken gebruik van geavanceerde marketinginstrumenten en -strategieën om jouw eigendom op een unieke manier in de schijnwerpers te zetten. Wat ons onderscheidt, is dat we beschikken over onze eigen professionele fotografe, die graag langskomt voor een persoonlijk adviesgesprek indien gewenst. Dit betekent niet alleen meer aandacht voor de klant, maar ook consistente kwaliteit, snelheid en flexibiliteit, evenals nauwe samenwerking tussen makelaar en fotografe.

Kortom, het hebben van een eigen fotografe als onderdeel van ons team vergroot niet alleen onze flexibiliteit en verbetert de kwaliteit van de presentatie, maar draagt ook bij aan een efficiënte samenwerking tussen alle facetten van het verkoopproces.

Bovendien brengen we ons aanbod als eerste onder de aandacht via onze social media kanalen, waar we meer dan 10.000 volgers op Facebook hebben. Laten we vooral onze creatieve marketingstunts niet vergeten, zoals ons opvallende verkleedavontuur als La Casa de Papel bij de verkoop van een appartement in Enschede. Wij gaan altijd dat extra stapje verder om de aandacht van potentiële kopers te trekken.

In 2022 werden we genomineerd voor de Nationale Makelaar Awards, waar we net geen 1e plaats hebben behaald. We zijn echter trots op deze nominatie en op ons team. Als een van de top 3 makelaarskantoren in Nederland in de categorie ”Beste social’, blijven we ons inzetten voor kwaliteit en innovatie in marketing.

Meesterlijke onderhandelingen
Onderhandelen over de verkoopprijs en voorwaarden is een complexe kunst. Onze makelaars beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden en zullen altijd jouw belangen met de hoogste prioriteit behandelen. We streven ernaar om de best mogelijke deal voor jouw woning te bereiken zonder onnodige compromissen.

Tijd besparen
In het begin vergt het enige inspanning om gegevens aan te leveren en documenten te ondertekenen. Zodra de handtekeningen zijn gezet, nemen wij de administratieve rompslomp over. Dit geeft jou de vrijheid om je te richten op andere belangrijke aspecten van je leven. Korte lijntjes zijn cruciaal in onze aanpak, daarom bieden we digitale ondertekening voor een versneld proces en zijn we direct bereikbaar via Whatsapp voor moeiteloze communicatie.

De wereld van EXTRA
Naast de makelaardij hebben we ook ons eigen bouwbedrijf, installatiebedrijf en schildersbedrijf: EXTRA Bouwen, EXTRA Installaties en EXTRA Schilderwerken. Dit stelt ons in staat om eventuele renovaties of verbeteringen aan je woning snel en efficiënt uit te voeren.

Kortom, bij EXTRA Makelaars doen we er alles aan om jouw verkoopervaring zo efficiënt en effectief mogelijk te maken. Onze bekwame makelaars, ondersteund door moderne middelen en een uitgebreid netwerk, staan klaar om jouw doelen te verwezenlijken.

Niet alleen verkoop maar ook als aankoopmakelaar: Onthoud dat we er niet alleen zijn voor de verkoop, maar ook als aankoopmakelaar om je te assisteren bij het vinden van jouw droomhuis.

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen bij het verkopen van jouw huis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. We kijken er naar uit om met jou samen te werken en je te begeleiden bij elke stap van jouw verkoopproces.