← terug naar overzicht Verduurzamen. Dakisolatie, HR+++ glas, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, airconditioning, laadpaal 5 mei

Waarom verduurzamen?

Het verduurzamen van je woning is tegenwoordig steeds belangrijker geworden.
Het heeft niet alleen voordelen voor het milieu, maar het kan ook bijdragen aan een snellere verkoop en een hogere waarde van je woning. In deze blog vertellen we je waarom het verduurzamen van je woning zo belangrijk is bij de verkoop en hoe EXTRA Makelaars in combinatie met EXTRA Bouwen je hierbij kan helpen.

Voordelen van een duurzame woning
Een duurzame woning heeft vele voordelen. Zo zorgt het voor meer wooncomfort, een gezonder leefklimaat en een betere luchtkwaliteit. Daarnaast leidt het tot lagere energierekeningen en dus tot lagere maandlasten. Bovendien draag je met een duurzame woning bij aan een beter milieu. Maar wist je dat het verduurzamen van je woning ook kan bijdragen aan een snellere verkoop?

Waarom een duurzame woning sneller verkoopt
Potentiële kopers zijn zich steeds bewuster van het belang van duurzaamheid en energiebesparing. Ze zoeken dan ook steeds vaker naar een woning die al verduurzaamd is. Hierbij kan je denken aan isolatieglas, zonnepanelen en dakisolatie. Tegenwoordig is het verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel te hebben. Dit label geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Hoe hoger het label, hoe beter de woning is geïsoleerd en hoe lager de energierekening zal zijn.

Hoe kan EXTRA Bouwen helpen?
Als je nog niet begonnen bent met het verduurzamen van je woning, kan het lastig zijn om te bepalen waar je moet beginnen. Gelukkig kunnen de experts van EXTRA Bouwen je hierbij helpen. Zij hebben jarenlange ervaring in het verduurzamen van woningen en weten precies wat er nodig is om je woning zo energiezuinig mogelijk te maken. Samen met jou bekijken ze welke maatregelen het meest effectief zijn en welke subsidies en financieringsmogelijkheden er zijn.

EXTRA Bouwen biedt een totaalpakket aan maatregelen om je woning te verduurzamen. Denk hierbij aan het plaatsen van vloerisolatie, spouwmuurisolatie, kunststof kozijnen en nog veel meer. Daarnaast kan EXTRA Installaties, de installatie van deze maatregelen voor je regelen. Zij zijn gespecialiseerd in het installeren van duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en ventilatiesystemen.

Overweeg jij om je woning te verduurzamen en zo bij te dragen aan een beter milieu en lagere maandlasten? Neem dan contact met ons op!