De Klomp 234
7511 DL
Enschede

VRAAGPRIJS

€ 325.000,- k.k.

Kenmerken

Status
Verkocht

Bouwjaar
2000

Kamers
3

Inhoud
277 m3

Woonoppervlakte
84 m2

Energieklasse
A

Downloads

Bekijk
PDF brochure

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Plattegronden

Bekijk
Video

Video

Plan een bezichtiging

BEZICHTIGING AANVRAGEN

De Klomp 234, Enschede

Ben jij op zoek naar een ruim en prima onderhouden hoek-appartement op een gewilde locatie in Enschede? Het appartement is gesitueerd op de tweede verdieping van een modern wooncomplex. Het appartement beschikt over onder meer een ruim en zonnige balkon, een eigen parkeerplaats en praktische berging op de begane grond. Wil jij iedere dag genieten van alle ruimte en het mooie uitzicht? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging! Het complex ligt aan de rand van het bruisende centrum van Enschede, is goed bereikbaar en ligt nabij diverse voorzieningen zoals de Twentsche Foodhallen, supermarkten, scholen en binnenstedelijke voorzieningen.

Indeling complex:
Hier is de centrale toegangsdeur gesitueerd met de brievenbussen en het deurbellen-tableau. Tevens heeft u hier de beschikking over een praktische berging om bijvoorbeeld fietsen te stallen.

Indeling appartement:
Vanuit de lift kom je in een hal met toegang tot slechts 3 appartementen en dat betekent rust. Bij binnenkomst in het appartement valt direct de nieuwe, smaakvolle laminaatvloer op. Deze is dit jaar gelegd en ligt door het hele appartement. In de hal bevindt zich de toiletruimte met een fonteintje en een wandcloset. Vanuit de hal heb je eveneens toegang tot de badkamer die is voorzien van een ligbad, douchehoek en wastafel. Uiteraard biedt de hal ook toegang tot de 2 prima slaapkamers. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de ruimte en het licht op. Omdat het een hoek-appartement is komt het licht aan 2 kanten binnen en dat merk je direct. De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en is zodanig gepositioneerd dat er voldoende ruimte overblijft voor een grote eettafel.

Buiten: Het grote balkon is gelegen langs de zijkant van het complex en steekt deels uit. Daarom heb je vanaf hier een fraai, open uitzicht richting centrum maar ook richting Lipperkerkstraat. Bovendien is het balkon overdekt zodat je hier ook als het weer niet helemaal meezit toch prettig kunt vertoeven. De parkeerplaats is makkelijk te bereiken en ongekend handig zo dicht bij de binnenstad.

EXTRA informatie:

 • Nieuwe laminaatvloer 2023.
 • Volledig intern geschilderd 2023.
 • Ruim balkon met uitzicht.
 • Verrassend grote woonkamer.
 • 2 prima slaapkamers.
 • Geweldige ligging in het centrum.
 • Bouwjaar: 2000.
 • Woonoppervlakte: 84 m².
 • Een op jouw situatie toegespitst duurzaamheidsadvies voor deze woning is beschikbaar via onze website.

EXTRA voorwaarden:

 • Het appartement is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport.
 • Voor appartementen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
 • Indien het appartement niet is bewoond door verkoper is de niet-bewoningsclausule van toepassing.
 • In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
 • Aanvaarding: in overleg.

Huis verkopen?

Whatsapp
06 48 48 62 82

Bezichtiging aanvragen

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)

Hypotheek

reCAPTCHA is required.
Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.