Haverkampweg 96
7534 PJ
Enschede

VRAAGPRIJS

€ 325.000,- k.k.

Kenmerken

Status
Verkocht

Type
Hoekwoning

Bouwjaar
1999

Kamers
4

Inhoud
432 m3

Perceel oppervlakte
220 m2

Woonoppervlakte
121 m2

Positie tuin
Noordwest

Energieklasse
C

Haverkampweg 96, Enschede

Welkom aan de Haverkampweg 96, een woning uit 1999 en daarmee een modern uiterlijk, degelijk gebouwd, goed geïsoleerd met 3 betonvloeren. De woning ligt op een mooie grote kavel, waardoor tuin liefhebbers hun hart kunnen ophalen. Verder beschikt de woning over 3 volwaardige woonlagen, doordat het dak plat is uitgevoerd. Daarmee kon de tweede verdieping 2 goede slaapkamer krijgen en bleef er dus heel veel ruimte op de eerste verdieping over voor de badkamer en de hoofdslaapkamer. Nog een voordeel van een plat dak… in 2022 zijn er 7 zonnepanelen geplaats die de ideale oriëntatie mee hebben gekregen…

Maar dat is niet alles. Ook de ligging in de wijk Eekmaat-west is bijzonder. De straat is rustig en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De wijk is ruim en groen van opzet en er is voldoende speelruimte voor kinderen in de nabije omgeving. Allerlei voorzieningen zoals een school, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, uitvalswegen en winkels zijn zeer goed bereikbaar. En wat voor deze rij woningen nog EXTRA geldt is dat ze op de rand van de bebouwing ligt. Dat betekent dat u binnen 2 minuten van uw voordeur tussen de weilanden loopt en kunt genieten van het fraaie buitengebied van Enschede.

Begane grond: We beginnen de rondleiding bij de voordeur. Daar achter vinden we de voordeurhal met de meterkast. Als we doorlopen komen we in de Z-vormige woonkamer. Aan de voorzijde ligt de zithoek en in de traverse naar achter is voldoende ruimte voor een kast of een bureau of een speelhoek. Hierbij zorgt het zijgevelraam voor prettig licht.
Aan de achterzijde vinden we de woonkeuken, met prettig veel ruimte voor de grote eettafel. Dit was van oudsher de logische plek voor een keuken, omdat je dan met koffie en gebak direct de tuin in loopt. Een tuin die er zijn mag…!

Tuin: Om gezondheidsredenen niet zo strak als hij ooit geweest is, maar wie hier rondloopt ziet en voelt de mogelijkheden. Heerlijk diep en doorlopend naast de woning. Ruimte voor alles wat je in een tuin zou willen. Schaduwterrassen, zonneterrassen, zandbak, trampoline… vul zelf maar in.

1e verdieping: Vanuit de woonkamer leidt een deur naar de trapopgang. Direct rechts het toilet en rechtdoor de trap zelf. We komen boven op de overloop aan de achterzijde. Tegenover de trap de grote badkamer, eveneens aan de achterzijde. Dat laat aan de voorkant ruimte voor een echt grote slaapkamer, die de gehele breedte van de woning beslaat. Het Franse balkon geeft u de mogelijkheid om heerlijk te luchten en frisse lucht binnen te krijgen.

2e verdieping: De tweede vaste trap leidt naar de tweede verdieping. Door het platte dak hebben we het hier over een echte derde woonlaag. Twee goede slaapkamers en daarnaast de mogelijkheid om nog een grote berging af te timmeren, zodat de ketel aan het directe zicht wordt onttrokken.

EXTRA informatie:

 • Moderne en ruime hoekwoning gelegen op een heerlijk en relatief grote kavel.
 • Degelijk gebouwd en grotendeels in de uitvoering van het bouwjaar.
 • De woning is optimaal geïsoleerd en beschikt daarnaast over een 7-tal zonnepanelen.
 • De woning heeft een plat dak en daarmee over drie volwaardige woonlagen.
 • Aan de voorzijde de zitkamer, aan de achterzijde de woonkeuken, met ruimte voor een grote eettafel.
 • Eerste verdieping met een grote badkamer en een hele grote hoofdslaapkamer.
 • Verwarming en warm water middels een moderne HR ATAG combiketel uit 2015 (huur).
 • Diepe en zonnige tuin, die met wat liefde letterlijk zal gaan opbloeien.
 • In de nabije omgeving van sportvelden, scholen, fitnesscentrum, winkelcentrum, apotheek, het buitengebied van

Enschede, uitvalswegen, bushalte en treinstation gelegen.

 • Bouwjaar 1999, inhoud ca.: 432m³, perceeloppervlakte.: 220m², woonopp.: 121m².
 • Een op jouw situatie toegespitst duurzaamheidsadvies voor deze woning is beschikbaar via onze website.

EXTRA voorwaarden:

 • Het woonhuis is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport.
 • Voor woningen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
 • Indien het woonhuis niet is bewoond door verkoper is de niet-bewoningsclausule van toepassing.
 • In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
 • Aanvaarding: in overleg.

Huis verkopen?

Whatsapp
06 48 48 62 82

Bezichtiging aanvragen

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)

Hypotheek

reCAPTCHA is required.
Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.