Hoge Boekelerweg 446
7532 RE
Enschede

VRAAGPRIJS

€ 1.100.000,- k.k.

Kenmerken

Status
Beschikbaar

Type
Vrijstaande woning

Bouwjaar
1936

Kamers
6

Inhoud
856 m3

Perceel oppervlakte
3.250 m2

Woonoppervlakte
211 m2

Positie tuin
Zuid

Energieklasse
B

Hoge Boekelerweg 446, Enschede

Centraal, aan fietsstraat, nabij dorpskernen en de stad Enschede, maar in het buitengebied, met vrij uitzicht over de weilanden gelegen, zeer fraai en goed afgewerkte, tweetal wooneenheden, welke niet gesplitst kunnen worden. De tweede wooneenheid kan wel kan worden gebruikt voor bed-en-breakfast, een bijwonende ouder of een hulpbehoevend kind, kangoeroewoning of als kantoor aan huis.

Indeling hoofdwoning:
Begane grond: Zij-entree, hal met trapopgang, meterkast, toilet met fonteintje, slaapkamer met inbouwkast en airco, doorzon woonkamer met pvc vloer en airco, half-open keuken, bijkeuken, hal, badkamer v.v. douche en wastafel bijkeuken met uitgang naar overkapping.
1e verdieping: Twee slaapkamers, waarvan één met vaste kasten, aparte stookruimte met eigen CV (Intergas 2020), badkamer v.v. 2e toilet, douche en wastafel.

Indeling bijwoning:
Begane grond: Zij-entree, hal, berging, eigen c.v. (Intergas 2015) en wasruimte, badkamer, v.v. toilet, aparte douche, ligbad en wastafelmeubel, open keuken, woonkamer, zeer grote slaapkamer. met airco, Vanuit het washok is met behulp van een vlizotrap een niet beloopbare bergzolder te bereiken.

Garage/ schuur/ werkplaats: Achterin de tuin gesitueerd, op 80 cm stenen fundering, met betonvloer, opgetrokken in douglas hout. De werkplaats, bijna 140m2 (23×6) is v.v.. muurisolatie en voldoende stroomvoorzieningen. Daarboven is nog een ruime bergzolder (3×6). Via de voor-en achterzijde is het perceel, via de openbare weg, toegankelijk middels elektrische bedienbare poorten. Aan de voorzijde is een carport voor twee auto’s, op het terrein zelf is verder veel ruimte beschikbaar.

Het geheel heeft een woonbestemming met één woonhuis, een bijwoning en een grote garage/ werkplaats. Het kan niet gesplitst worden, ondanks dat het twee aparte kadastrale percelen betreft, wordt het door de gemeente als één geheel beschouwd. Extra bebouwing tot 18m2 is nog mogelijk, waarbij verruiming door ‘rood-voor-rood’ ook tot de mogelijkheden behoort.

Beide wooneenheden zijn goed gebouwd, fraai en luxe ingericht. De hoofdbouw is goed geïsoleerd, dak- en muurisolatie en gedeeltelijke vloerisolatie. Het is volledig v.v. kunststof kozijnen met HR++ en ingelegde roedes. De bijbouw heeft een kunststof voordeur en verder hardhouten kozijnen v.v. HR++ en is verder niet geïsoleerd. De hoofdbouw heeft 18 eigen zonnepanelen (5.000 Kwh per/jr), waardoor er momenteel geen kosten worden gemaakt voor het stroomgebruik.

EXTRA informatie:

 • Vrij uitzicht aan de linkerzijde en de voorzijde, over weilanden.
 • Diverse praktische domotica in en om het huis.
 • Keurige en luxe afwerking van alle opstallen.
 • Veel ruimte om de woning t.b.v. tuin en bestrating.
 • Het perceel is van de voor en achterzijde met de auto te bereiken.
 • Alle faciliteiten zijn gelijkvloers, wonen, slapen, baden, werken en anders.
 • Oorspronkelijk bouwjaar; 1936, echter in 2015 is de bijbouw en in 2020 de hoofdbouw volledig gerenoveerd.
 • Perceel oppervlakte 3.250 m².
 • Woonoppervlakte 211 m².
 • Een op jouw situatie toegespitst duurzaamheidsadvies voor deze woning is beschikbaar via onze website.

EXTRA voorwaarden:

 • Het woonhuis is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport.
 • Voor woningen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
 • Indien het woonhuis niet is bewoond door verkoper is de niet-bewoningsclausule van toepassing.
 • In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
 • Aanvaarding: in overleg.

Huis verkopen?

Whatsapp
06 48 48 62 82

Bezichtiging aanvragen

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)

Hypotheek

reCAPTCHA is required.
Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.