Waalstraat 181
7523 RE
Enschede

VRAAGPRIJS

€ 249.500,- k.k.

Kenmerken

Status
Beschikbaar

Bouwjaar
1964

Kamers
3

Inhoud
273 m3

Woonoppervlakte
84 m2

Energieklasse
E

Waalstraat 181, Enschede

In het groene Enschede-Noord vind je dit sfeervolle 3-kamer appartement met 2 balkons gelegen op de 9e verdieping nabij winkelcentrum Deppenbroek. Rondom het complex is veel groen aangelegd, dus je kijkt hier vanaf je balkon heerlijk vrij weg. Alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar: van het winkelcentrum tot scholen en van sportclubs tot een kinderboerderij, je vind het hier allemaal. Daarnaast zijn de uitvalswegen goed bereikbaar, sta je binnen 10 minuten midden op de Oude Markt in het centrum van Enschede en bevind je je op fietsafstand van de Universiteit Twente!

Indeling:

Begane grond: Centrale hal met bellentableau en intercom, brievenbussen, trappenhuis en lift. Het appartement is voorzien van een eigen berging van circa 6 m² welke zich op de begane grond bevindt.

Het appartement zelf is gelegen op de 9e verdieping. Je komt binnen via de entree waar je toegang hebt tot een ruime hal. Via hier zijn alle ruimtes in het appartement te bereiken. Om te beginnen vind je hier de garderobe, de meterkast en de toiletruimte met een wandcloset en fonteintje. De woonkamer is lekker licht dankzij de raampartijen en je kijkt hier prachtig weg over de boomtoppen. Het ruime balkon is via de woonkamer te betreden. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een oven. Ook hier vind je weer een balkon, zomers kun je hier tijdens het koken de deur dus lekker open zetten. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, maar met een kleine ingreep is de originele situatie met 3 slaapkamers weer te herstellen. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel.

EXTRA informatie:

 • Prachtig uitzicht over Enschede.
 • Nu 2 slaapkamers maar eenvoudig te herstellen naar 3 slaapkamers.
 • Sfeervolle woonkamer met balkon.
 • Nette badkamer.
 • 2 balkons.
 • De bijdrage voor de VvE bedraagt circa € 270, per maand. Let op! Dit is inclusief de rente en aflossing van de SVN lening van € 100, per maand. Deze lening loopt in 2025 af en de verwachting is dat de servicekosten dan met hetzelfde bedrag verlaagd zullen worden.

Het voorschot stookkosten van circa € 65,- zit niet verwerkt in de servicekosten. Het restant van de servicekosten zijn voor de opstalverzekering, reservering voor groot en klein onderhoud, schoonmaakkosten en het elektriciteitsverbruik van de algemene ruimten.

EXTRA voorwaarden:

 • Het appartement is ingemeten volgens de NEN2580 en is voorzien van een meetrapport.
 • Voor appartementen ouder dan 25 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing.
 • Indien het appartement niet is bewoond door verkoper is de niet-bewoningsclausule van toepassing.
 • In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.
 • Er is pas sprake van een koopovereenkomst als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit betreft het zogenaamde schriftelijkheidsvereiste.
 • Aanvaarding: in overleg.

Huis verkopen?

Whatsapp
06 48 48 62 82

Bezichtiging aanvragen

Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.
Voer hierboven een getal in van 2 cijfers (bijv. 38)

Hypotheek

reCAPTCHA is required.
Door op de verzendknop te klikken geef ik aan de privacyverklaring gelezen te hebben en akkoord te gaan met het verwerken van de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyverklaring.